“Sa më shumë muzikë të mirë…” Klajdi Haruni uron të gjithë dëgjuesit e Top Albania Radio!

“Maratona e 100 Këngëve më të mira të Vitit” vijon në Top Albania Radio me disa urime shumë speciale nga artistët më të dashur shqiptarë. Njëri prej tyre ka qenë dhe këngëtari i njohur Klajdi Haruni, një nga çunat e ‘ThreeDots” ka uruar dëgjuesit e Top Albania me fjalët më të bukura për këtë vit të ri që do të vijë për pak orë!

Përshëndetje Top Albania! Unë jam Klajdi Harunu. E di që viti 2021 nuk ishte një vit i lehtë për ne të gjithë. Do doja t’ju uroja një 2022-sh sa më të shëndetshëm për ju dhe familjet tuaja. Sa më shumë muzikë të mirë dhe gjithë të mirat!