Sa paragjykohen meshkujt shqiptarë që kujdesen për veten e tyre?!
OTM X ALBANËN • 12:29 30/07/2022
Albana në intervistat e saj këtë herë ka pyetur qytetarët lidhur me pjesën se sa paragjykohen meshkujt shqiptarë që kujdesen për veten e tyre, që depilohen, që bëjnë maska apo edhe trajtime të ndryshme?! Albana Ruçi Dj Saix
Pse ish-i na ‘telendis’ pas ndarjes?!
OTM X ALBANËN 09:55 24/09/2022
Disa pyetje që shumë pak ia dinë përgjigjen…
OTM X ALBANËN 14:20 21/09/2022
Çfarë i bën për të qeshur njerëzit kohët e sotme?
OTM X ALBANËN 10:49 17/09/2022
Diferenca në moshë mes çifteve, qytetarët pro apo kundër?!
OTM X ALBANËN 10:09 15/09/2022
Roli i shkollës dhe edukimit, ku çalon në shoqërinë tonë?!
OTM X ALBANËN 09:10 07/09/2022
A i besojnë qytetarët titujt e lajmeve që qarkullojnë rëndomë?!
OTM X ALBANËN 08:35 06/09/2022
Studimi i ri/Njerëzit po bëhen gjithnjë e më budallenj! Por çfarë ka ndikuar?!
OTM X ALBANËN 09:16 03/08/2022