Sa të lumtur janë të rinjtë shqiptarë dhe çfarë i bën të lumtur? Ja si përgjigjen ata!
OTM X ALBANËN • 16:13 16/09/2021
Albana këtë herë ka pyetur qytetarët se çfarë i bën ata të lumtur dhe sa të lumtur janë ata me jetën e tyre. Dëgjoni përgjigjet e tyre nga më të ndryshmet. Albana Ruçi Saix Dj
Studimi i ri/Njerëzit po bëhen gjithnjë e më budallenj! Por çfarë ka ndikuar?!
OTM X ALBANËN 09:16 03/08/2022
Sa paragjykohen meshkujt shqiptarë që kujdesen për veten e tyre?!
OTM X ALBANËN 12:29 30/07/2022
Pse cilësimi ‘daddy’ ka konotacione të ndryshme?!
OTM X ALBANËN 12:25 30/07/2022
Sa i besojmë lajmeve që shpërdahen online nga platformat e rrjeteve sociale?!
OTM X ALBANËN 10:29 23/07/2022
Ish i dashuri duhet të mbetet ish apo mund të ketë një shpresë?
OTM X ALBANËN 10:18 22/07/2022
Vapa e tmerrshme ditët e fundit, pasojë e ngrohjes globale?!
OTM X ALBANËN 10:15 09/07/2022
Rritja e kriminalitetit në vend, a është Shqipëria e sigurtë?!
OTM X ALBANËN 09:30 09/07/2022