Sa të ndihmon bukuria për të punuar në media? Arjola Shehu flet për TAR!
Live From Tirana • 10:07 04/08/2022
E ftuar në “Live From Tirana” ka qenë moderatorja e njohur Arjola Shehu. Ajo ka folur për TAR lidhur me sa të ndihmon bukuria për të punuar në media dhe sa relative është ajo në të vërtetë. Por si fillim çfarë është e bukura për Arjolën? Albana Ruçi Elios Shuli Arjola Shehu Danko Dj
Kënga e saj e re është dedikim për Kristin?! Për këtë e shumë të tjera Keisi Medini flet për TAR!
Live From Tirana 10:40 01/06/2023
Në vend të Arbër Hajdarit, Zhaklina Gjolla dëshiron këtë personazh si opinionist të BBV!
Live From Tirana 13:06 31/05/2023
Ardin Badiviku zbulon detajet e Unum Festival: “5 DJ-të më të mirë që do të performojnë…”
Live From Tirana 13:04 31/05/2023
“Brenda 1 viti kam humbur 6 njerëz”/Fleura Shkëmbi tregon si të menaxhojmë dhimbjen e shpirtit!
Live From Tirana 10:01 30/05/2023
Producenti Eugen Herri: “Flori Mumajesi është Timbaland-i i Shqipërisë”!
Live From Tirana 10:00 30/05/2023
Çfarë ka ndodhur me ndjekësit në Instagram të personazheve të “BBV”?!
Live From Tirana 15:52 26/05/2023
Atmosfera në SOF, Adi Pojana zbulon gjithçka për dëgjuesit | Powered by Coca-Cola Zero
Live From Tirana 15:52 26/05/2023