Sa vlerë kanë konkurset e bukurisë sot?! Alda Bida na tregon gjithçka!
Live From Tirana • 11:52 28/09/2022
E ftuar në “Live From Tirana” ka qenë Alda Bida për të na treguar disa nga ‘sekretet’ e konkurseve të bukurisë, sa vlerë kanë ato ditët e sotme, e shumë të tjera si këto. Ja çfarë na zbulon Alda për TAR. Stenaldo Mëhilli Alda Bida Wizii Dj
Ibro Deli: “Unë jam shumë i lidhur me beba dhe dua të bëj një beb…”
Live From Tirana 15:47 28/11/2022
Një muzikant ndërkombëtar si Eugent Bushpepa!
Live From Tirana 15:43 28/11/2022
Mimoza Ahmeti tregon të vërtetën e ndërtimit pa leje: “E kisha marrë lejen nga bashkia”!
Live From Tirana 19:33 26/11/2022
Njihuni me personazhet e famshëm që kanë fituar më shumë ndjekës këtë javë!
Live From Tirana 19:27 26/11/2022
Më mirë të lindësh djalë apo vajzë?
Live From Tirana 19:18 26/11/2022
Arian Demolli zbulon arsyen se përse Samanta Karavella nuk ka koncerte në Shqipëri!
Live From Tirana 09:01 25/11/2022
Si të dallojmë talentin dhe potencialin e fëmijëve, Egzona Ademi flet për TAR!
Live From Tirana 08:58 25/11/2022