Salsano Rapi dhe Lori Bala do të na tregonin pak nga performanca por rrugës ndryshuan mendje…
TAR Exclusive • 18:40 26/11/2022
Ai është spektakli më i madh i kërcimit në vend. Dhe bëhet fjalë për “Dancing With The Stars” show-n magjik më të përfolur të momentit. Personazhet vip dhe artistët pjesë e kastit të DWTS së bashku me balerinët profesionistë dhuruan show mbrëmjen e djeshme dhe mund ta themi tashmë që ky episod i DWTS nuk zhgënjeu. Prapaskenat ekskluzivisht për TAR!