Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Salsano Rrapi: Jam gjithmonë i uritur pas marrëdhënies me gruan…
Sot Nuk Është e Hënë • 22:48 12/01/2021
Në çdo kohë apo moshë, ka vend për të mësuar. Për sa i përket jetës suaj seksuale ekzistojnë disa mënyra për ta bërë atë akoma më të bukur. Në emisionin “Sot nuk është e hënë” nga Koloreto Cukali ishte i ftuar edhe Salsano Rrapi. Të dy diskutuan për një temë tepër delikate. Koloreto dhe Salsano bashkëbiseduan se kur ishte orari më i mirë për të bërë marrëdhënie seksuale. Informacione për seksin ka kudo, nga reklamimi, te pornografia dhe deri tek burimet e mediave sociale. Por rrallëherë ata ndihen gjithëpërfshirës, konsensual dhe të përqendruar në kënaqësi. Njerëzit duhet të flasin më me siguri për temat rreth seksit. Sot Salsano me shumë humor ashtu siç di vetëm ai, ndau në Top Albania Radio, eksperiencën e tij seksuale. Gjithashtu Salsano zbulon se aktorët nuk rekomandohen të bëjnë seks para shfaqjes, përveç kësaj shpreh orarin më të mirë dhe çfarë bën ai mbasi ka mbaruar …
Mua më pëlqen seksi mbasdite, mbas gjumit të mbasdites diku 5 me 7 ose 7 pa çerek. Një gjë që kam unë është se unë gjithmonë pas seksit dua të ha (qesh). Aq i uritur jam..(qesh) çfarëdo që të jetë, një frut… dua të fus një gjë në gojë, qoftë edhe ndonjë salsiçe, çfarë të ketë! Kam një uri të një forme tjetër…
Si përfundim të dy dolën në një konkluzion se seksi më i mirë bëhet në mëngjes sapo je zgjuar ose mbasdite. Pra koha më e mirë për të kryer marrëdhënie seksuale është koha kur jeni duke pushuar dhe të relaksuar.
“Martesa nuk është për të gjithë!” 5 tipe njerezish qe nuk duhet te martohen sipas Blerina Shehut
Sot Nuk Është e Hënë 18:55 29/06/2021
Koloreto dhe Blerina ju zbulojnë çfarë kontrollon partneri te telefoni juaj sipas statistikave!
Sot Nuk Është e Hënë 17:56 22/06/2021
Koloreto trajton pjesë nga “Krijesat e një dite dhe rrëfenja të tjera të psikoterapisë”
Sot Nuk Është e Hënë 17:53 22/06/2021
Koloreto dhe Blerina komentojnë ato që sipas tyre janë lajmet më interesante të javës, si dhe shpjegojnë sinjalet e vajzave kundrejt djemve që tregojnë se është ndezur një ‘dritë jeshile’…
Sot Nuk Është e Hënë 16:01 15/06/2021
“Krijesat e një dite dhe rrëfenja të tjera të psikoterapisë”, një libër bazuar në rrëfimet e pacientëve në psikoterapi…
Sot Nuk Është e Hënë 15:41 15/06/2021
Lajmet që bënë bujë nën syrin e Koloretos gjatë kësaj jave, e ftuar Blerina Shehu…
Sot Nuk Është e Hënë 16:49 08/06/2021
Libri në radio: “Një burrë”
Sot Nuk Është e Hënë 16:46 08/06/2021
Lajmet që bënë bujë gjatë kësaj jave…
Sot Nuk Është e Hënë 17:28 01/06/2021
Libri në radio: “Një burrë”
Sot Nuk Është e Hënë 17:11 01/06/2021
Sipas statistikave gratë kërkojnë nga burrat…
Sot Nuk Është e Hënë 17:09 01/06/2021
A ekziston dashuria mes njerëzve të ngjashëm?!
Sot Nuk Është e Hënë 12:46 26/05/2021
Çfarë ndodh kur dy Dervishë miqësohen me njëri-tjetrin?!
Sot Nuk Është e Hënë 12:44 26/05/2021
Libri në radio: “Dyzet rregullat e dashurisë”
Sot Nuk Është e Hënë 17:37 18/05/2021
Pse është e vështirë për gratë mbi 35 vjeç të gjejnë një burrë të mirë?
Sot Nuk Është e Hënë 17:19 18/05/2021
Kolo sjell librin që na zbulon për 40 rregullat e dashurisë!
Sot Nuk Është e Hënë 14:20 11/05/2021
Koloreto Cukali: “Nëse do të kisha mundësi, unë do të kisha dashur të isha për një vit Dervish…”
Sot Nuk Është e Hënë 14:20 11/05/2021
Koloreto sjell pjesë nga “Dyzet rregullat e dashurisë” nga Elif Shafak
Sot Nuk Është e Hënë 21:03 04/05/2021
Libri në radio: “Pa pikë, pa presje” libri i shkruar ëmbëlsisht në gegnisht nga Ardian Ndreca…
Sot Nuk Është e Hënë 22:14 20/04/2021
Patronazhisti në 1001 këndvështrime…
Sot Nuk Është e Hënë 22:10 20/04/2021
Libri në radio: ‘Një histori e shkurtër e së nesërmes’
Sot Nuk Është e Hënë 16:08 14/04/2021
Ngjarjet që trazuan vendin nën syrin e Koloreto Cukalit…
Sot Nuk Është e Hënë 16:04 14/04/2021
Si po ndikon vështirësia e fushatave elektorale tek secili prej nesh?!
Sot Nuk Është e Hënë 21:31 06/04/2021
Si ta përdorësh shokun si psikanalist?!
Sot Nuk Është e Hënë 17:48 30/03/2021
Libri në radio: “Një histori e shkurtër e së nesërmes”
Sot Nuk Është e Hënë 17:38 30/03/2021
Libri në radio: “Kohë për rrëfim”
Sot Nuk Është e Hënë 16:52 23/03/2021
Policë online?! Kontrolli nga rrjetet sociale…
Sot Nuk Është e Hënë 16:48 23/03/2021
Sa më e madhe nevoja për të qënë të veçantë aq më shumë largohet origjinaliteti…
Sot Nuk Është e Hënë 21:58 17/03/2021
Burrat festojnë 8-Marsin se nuk kanë gratë vërdallë!
Sot Nuk Është e Hënë 21:28 09/03/2021
Lajmet që bënë bujë nën syrin e Koloretos…
Sot Nuk Është e Hënë 14:55 03/03/2021
Koloreto Cukali, post-COVID, vazhdon ende programin nga shtëpia…
Sot Nuk Është e Hënë 14:48 19/02/2021
COVID-19 nuk e ndaloi, Kolo sjell sonte SNEH nga shtëpia…
Sot Nuk Është e Hënë 19:15 01/02/2021
Libri në radio: “Qytetet e padukshme”
Sot Nuk Është e Hënë 21:35 26/01/2021
Ja si ndikojnë operacionet plastike në jetën në çift…
Sot Nuk Është e Hënë 21:32 26/01/2021
“Edi Rama bën humor më mirë se ne” shprehet Gentian Zenelaj
Sot Nuk Është e Hënë 21:26 26/01/2021
Si ndikojnë videot për të rritur në marrëdhënien në çift?
Sot Nuk Është e Hënë 12:33 20/01/2021
“Kohë Antishenjë” libri i Maks Velos që tregon për përjetimet e shkrimtarit
Sot Nuk Është e Hënë 12:33 20/01/2021
Çfarë ka zbuluar Blerina Shehu për tregun imobiliar në Shqipëri?
Sot Nuk Është e Hënë 12:32 20/01/2021
Pse janë shtuar divorcet gjatë pandemisë?
Sot Nuk Është e Hënë 22:15 19/01/2021
Salsano Rrapi: Jam gjithmonë i uritur pas marrëdhënies me gruan…
Sot Nuk Është e Hënë 22:48 12/01/2021