Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Sardi Strugaj flet në lidhje me problemet që hasin me këngët e tyre artistët e mëdhenj!
Lancio • 16:27 30/11/2021
Këngëtari i njohur Sardi Strugaj ka dhënë mendimin e tij në lidhje me problemin e ndryshme të nominimeve që hasin artistët e mëdhenj të botës së muzikës me këngët e tyre që janë shumë të dëgjuara. Albana Ruçi Sardi Strugaj Wizii Dj
Renis Domi zbulon më shumë për bashkëpunimin e tij të fundit me Stine dhe G-Bani!
Lancio 16:02 15/01/2022
Nga fillimet e karrierës e deri te planet e së ardhmes, Aroilda dhe Brian tregojnë gjithçka për TAR!
Lancio 20:07 30/12/2021
Ergys Shahu rrëfen gjithçka në lidhje me muzikën e tij ekskluzivisht për TAR!
Lancio 20:53 17/12/2021
Adriano zbulon gjithçka, nga bashkëpunimi i parealizuar me Fifin deri te projektet e ardhshme!
Lancio 19:11 11/12/2021
Sardi Strugaj flet në lidhje me problemet që hasin me këngët e tyre artistët e mëdhenj!
Lancio 16:27 30/11/2021
I ftuar në “Lancio”, Sardi Strugaj zbulon detaje të reja rreth këngë së tij “Sytë” dhe jo vetëm…
Lancio 16:26 30/11/2021
Sardi Strugaj na zbulon disa të pathëna lidhur me projektet e tij dhe jo vetëm…
Lancio 16:25 30/11/2021