Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Sardi Strugaj na zbulon disa të pathëna lidhur me projektet e tij dhe jo vetëm…
Lancio • 16:25 30/11/2021
Së fundmi i ftuar në studion e “Lancio” ka qenë artisti i njohur Sardi Stugaj. Ai ka folur më shumë për projektet e tij dhe jo vetëm. Projekti i fundit i Sardit ka qenë “Shpëtimtari” në bashkëpunim me Arnon. Albana Ruçi Wizii Dj Sardi Strugaj
Nga bashkëpunimi me Stine-n dhe deri tek planet e së ardhmes, Mr. X i tregon të gjitha në TAR!
Lancio 20:52 19/01/2022
Renis Domi zbulon më shumë për bashkëpunimin e tij të fundit me Stine dhe G-Bani!
Lancio 16:02 15/01/2022
Nga fillimet e karrierës e deri te planet e së ardhmes, Aroilda dhe Brian tregojnë gjithçka për TAR!
Lancio 20:07 30/12/2021
Ergys Shahu rrëfen gjithçka në lidhje me muzikën e tij ekskluzivisht për TAR!
Lancio 20:53 17/12/2021
Adriano zbulon gjithçka, nga bashkëpunimi i parealizuar me Fifin deri te projektet e ardhshme!
Lancio 19:11 11/12/2021
Sardi Strugaj flet në lidhje me problemet që hasin me këngët e tyre artistët e mëdhenj!
Lancio 16:27 30/11/2021
I ftuar në “Lancio”, Sardi Strugaj zbulon detaje të reja rreth këngë së tij “Sytë” dhe jo vetëm…
Lancio 16:26 30/11/2021