“S’e kam me ty” nga 26 Janari në Top Albania Radio!
S'e Kam me Ty • 20:46 18/01/2023
Në lumin e programeve televizive dhe 'qyfyreve' të tyre frymëzuar nga cikli 'Mai Dire' i Mediaset - tre emra të njohur të radios & TV në Shqipëri vijnë me një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur... Jonida Aliçkolli Lei Kraja Elios Shuli
“Unë e pi, po s’kam ndjerë aromë se kam qenë i bllokuar”/Deklarata e komshiut të shtëpisë së barit!
S'e Kam me Ty 20:50 27/01/2023
“Po s’dite ta fshehësh, mos e vidh”! Me kë e kanë prezantuesit?
S'e Kam me Ty 20:45 27/01/2023
Nga ndërrimi i skuadrës e deri tek lidhja “complicated”, Endri Çekiçi zbulon gjithçka për TAR!
S'e Kam me Ty 20:05 27/01/2023
Diola Dosti: “Është një k** këtu, cdo gjë do dali në dritë”!
S'e Kam me Ty 20:04 27/01/2023
Kejvina-Oltës: “Hiqi vetullat se je bërë si Skënder Gjinushi”
S'e Kam me Ty 20:04 27/01/2023
Romanca Amos-Dea: “Je aq kot sa një fekale e shtypur me këpucë”!
S'e Kam me Ty 18:11 27/01/2023
“S’e kam me ty” nga 26 Janari në Top Albania Radio!
S'e Kam me Ty 09:57 21/01/2023