Së shpejti do të kemi bashkëpunime të reja nga Juliana Pasha dhe…
TAR Exclusive • 18:23 17/05/2022
Një prej festivaleve më të bukur outdor të ndodhur ndonjëherë në Tiranë i erdhi fundi. "Spring Festival Tirana" bëri bashkë shumë artistë të njohur të cilët dhuruan super performaca dhe sollën në skenë disa prej hiteve më të dëgjuara. Nuk ngurruan që të jepnin edhe një intervistë ekskluzive për Top Albania Radio sigurisht! Albana Ruçi Juliana Pasha
Pas rezultatit 0-1 të Tiranës përballë Zrinjski-t, gjendja në ‘Air Albania’ tensionohet!
TAR Exclusive 22:43 19/07/2022
Dasmë në horizont?! Ermal Peçi i zbulon sekretin Mariza Ikonomit!
TAR Exclusive 10:32 05/07/2022
Miqësia e ngushtë me Mariza Ikonomin dhe ‘meraku’ që Ervin Kurti ka për mikeshën e tij…
TAR Exclusive 10:31 05/07/2022
Mariza Ikonomi për TAR: “Jam frymëzuar nga dashuria për këngën e re…”
TAR Exclusive 10:29 05/07/2022
Cilësitë më të mira artistike të Mariza Ikonomit na i zbulon eksluzivisht për TAR Rovena Dilo!
TAR Exclusive 10:28 05/07/2022
Nuk mund të mungonte në Calabëria Fest “Grupi Bilbili”!
TAR Exclusive 14:56 01/07/2022
Një grup në kërkim të muzikës tradicionale, Banda Adriatica vjen në Calabëria Fest!
TAR Exclusive 14:50 01/07/2022