Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Tech

Së shpejti, fotot me cilësi të lartë mund t’i shkëmbeni edhe në Whatsapp!

Një përditësim i ardhshëm i WhatsApp do t’iu lejojë të ngarkoni foto dhe video me cilësi shumë më të lartë!

Sipas një raporti të fundit tre opsione të reja po zhvillohen për  Android për nivelin e kompresimit dhe ato janë: “Auto,” “Best Quality,” dhe “Data Saver.”

Nëse ofrohet në këtë formë përdoruesit mund të zgjedhin të kursejnë internetin e tyre apo ta dërgojnë në cilësi të lartë. Për të shmangur kompresimin e fotove dhe videove aktualisht në WhatsApp duhet t’i dërgosh në formën e një dokumenti!

Nuk dihet ende se kur do të jetë gati ky update i ri!