Serenata…
Vintage • 16:08 15/05/2022
Tashmë është kthyer në një traditë në Top Albania Radio që çdo të dielë t'ju sjellim një material të përgatitur me shumë kujdes dhe mjaft dashuri, që mban emrin "Vintage". Gent Pjetri Bojken Lako
TAHIRI 3 – Episodi i fundit i “Vintage”
Vintage 15:21 12/06/2022
Tahiri 2
Vintage 18:18 05/06/2022
Tahiri
Vintage 16:40 30/05/2022
Skafistët
Vintage 15:38 22/05/2022
Serenata…
Vintage 16:08 15/05/2022
Peshkatarët…
Vintage 13:03 08/05/2022
Dëshmia
Vintage 13:47 01/05/2022