Horoskopi Love & Sex

Sezoni i akrepave mbërriti, ja partneri ideal për ta!

Akrepat kanë tendencë të jenë jashtëzakonisht pasionantë në një lidhje, por jo të gjithë mund t’i përballojnë ato. Trajtojini mirë dhe ata do të jenë partnerët më të sinqertë dhe më besnikë, por një veprim i gabuar dhe ju e humbni dashurinë përgjithmonë. Ata janë shumë të qartë në kokë dhe presin të njëjtën qartësi nga partnerët e tyre. Ata nuk i respektojnë të dashuruarit, por nderojnë ata që e dinë se ku janë zemra dhe mendja e tyre. Zbuloni se cilat shenja të Zodiakut kanë përputhshmërinë më të mirë me akrepat.

Gaforrja

Akrepat dhe gaforret janë të dy shumë emocionalë, posesive, intuitivë dhe emocionalë nga natyra. Prandaj, romanca e tyre është kryesisht një vorbull ku të dy partnerët vlerësojnë angazhimin. Ky çift konsiderohet të jetë një nga më të mirit në sistemin e Zodiakut!

Virgjëresha

Personalitetet e virgjëreshës dhe akrepit janë shumë të ndryshme. Ndërsa virgjëresha mund të jetë e rezervuar dhe e turpshme, akrepat me personalitetet e tyre të forta mund të jenë frikësues për ta. Por akrepat duan të mbajnë sundimin e marrëdhënies në duart e tyre dhe me virgjëreshën, kjo mund të arrihet lehtësisht.

Bricjapi

Me bricjapin dhe akrepin, vlerat dhe ambiciet janë në një nivel. Ata janë të dy punëtorë, të nxitur dhe vlerësojnë sigurinë. Ndërsa bricjapi dihet se është emocionalisht më pak i disponueshëm në krahasim me atë që një akrep mund të kërkojë, ata arrijnë të bëjnë të ditur ndjenjat e tyre për shkak të lehtësisë në komunikim.

Peshqit

Akrepi dhe peshqit dihet se janë një ndeshje perfekte mes shenjave të Zodiakut. Ky çift në fakt mund t’i bëjë të tjerët super xhelozë sepse ata lidhen në një nivel shumë të thellë dhe të kënaqshëm. Ndërsa të dy janë jashtëzakonisht posesiv në natyrë, kjo mund të përdoret për të forcuar marrëdhënien.