Horoskopi

Sezoni i peshores sapo mbërriti! Ja gjithçka që duhet të dini…

Çfarë do të thotë sezoni i peshores 2021 për shenjën tuaj të Zodiakut këtë muaj?!

Ndërsa me siguri keni një ide se ku dëshironi të jeni në jetë, të keni guximin ta bëni atë në të vërtetë mund të jetë e vështirë. Epo, bëhuni gati për të arritur ëndrrat tuaja, si të vërteta gjatë sezonit të peshores. Duke filluar nga 23 shtator 2021 deri më 22 tetor 2021, sezoni i peshores është vetëm një nga 12 stinët astrologjike që ndodhin çdo muaj. Secila prej atyre stinëve astrologjike ka atmosferën e vetë të veçantë, dhe kjo mund të ndikojë në një mori gjërash të ndryshme në jetën tuaj, nga puna në marrëdhëniet e deri tek gjithçka. Gjatë sezonit të peshores, do të përpiqeni të shkoni pas asaj që dëshironi, duke ju bërë një person më të lumtur dhe më të kënaqur në këtë proces, sipas Donna Page, një astrologe e certifikuar në Atlanta.

Çfarë do të thotë sezoni i peshores për shenjën tuaj?

Për të filluar, sezoni i këtij viti i peshores është me të vërtetë i madh, madje për të arritur atë që dëshironi në jetë. Seriozisht, çfarë po prisni, një ftesë të gdhendur? Epo, merrni parasysh atë të nënshkruar, vulosur dhe dorëzuar nga universi.

Marsi, planeti i veprimit, është në përzierje, duke ju shtyrë që të shkoni në të vërtetë për atë punë të ëndrrave, apartament të ri të mrekullueshëm dhe bukuri që ju ka rënë në sy. Sepse pse jo? Do të keni një ndjenjë të madhe se është koha e duhur.

Sezoni i peshores është gjithashtu i madh për jetën tuaj shoqërore. Ju nuk dëshironi që ditët tuaja të jenë të gjitha pune dhe pa lojë, në fund të fundit. Një gjë tjetër që duhet mbajtur parasysh është se sezoni i peshores do t’ju ​​inkurajojë të gjeni paqe dhe harmoni në jetën tuaj.

Si do të ndikojë sezoni i peshores në pjesën tjetër të vitit tuaj?

Sapo të filloni të shkoni për atë që vërtet dëshironi në jetë, do të kënaqeni se sa vërtet e mrekullueshme është. Duke e ditur se jeni duke punuar drejt realizimit të ëndrrave tuaja do t’ju ​​bëjë të ndiheni më pozitivë se sa keni qenë. Në frontin e shoqërizimit, të kalosh kohë me miqtë do të ndihesh e mahnitshme dhe do të angazhohesh ta bësh atë më shumë në të ardhmen.

Kur është sezoni tjetër i Zodiakut?

Sezoni tjetër është sezoni i akrepit, i cili zgjat nga 23 tetor 2021 deri më 21 nëntor 2021. Gjatë sezonit të akrepit, do të ndiheni pak më emocional dhe seksual se zakonisht, kështu që përgatituni për të gjitha ndjenjat intensive.