Horoskopi

Sezoni i shigjetarit mbërriti, ja ndryshimet që duhet të prisni!

Çdo vit, përafërsisht nga 22 nëntori deri më 21 dhjetor, dielli lëviz nëpër shenjën e nëntë të zodiakut, shigjetarin, shenjën e ndryshueshme të zjarrit. Të sunduar nga Jupiteri fatlum, i cili sjell një efekt zmadhues për gjithçka që prek, shigjetarët janë personalitete të veçanta, që e duan jetën, të cilët adhurojnë lëvizjen, duke qenë në zemër të çdo feste dhe duke eksploruar aq sa ka për të ofruar jeta.

Por ndërkohë që dielli lëviz çdo vit përmes shenjës së zjarrit të pafiltruar, aventureske, me shpirt të lirë, jetëdashës, hëna dhe planetët lëvizin me ritme dhe modele të ndryshme në sistemin tonë diellor, kështu që ju mund të prisni një përvojë unike gjatë sezonit të çdo shenje. Ja një paraqitje e shkurtër e sezonit të shigjetarit në vitin 2021.

Do të vijnë ndryshime të mëdha.

Ky aspekt ka qenë i saktë dy herë deri më tani, më 17 shkurt dhe 14 qershor, dhe më 24 dhjetor, do të ndodhë për herë të tretë dhe të fundit këtë vit. Gjatë rrugës, aspekte të tjera mujore, duke përfshirë ngjarjet hënore, kanë vënë në dukje aspektin e vazhdueshëm katror, ​​duke shërbyer për të nënvizuar atë temë të vazhdueshme të gardës së vjetër kundrejt të resë dhe shtytje-tërheqje midis status quo-së dhe ndryshimeve elektrizuese.

Fjala mbretëron në mënyrë supreme.

Vendndodhja e Mërkurit ngjyros mënyrën se si ne mendojmë dhe shprehemi verbalisht, dhe ndërsa jemi në sezonin e shigjetarit të zjarrtë, të mendimit, të drejtpërdrejtë dhe të pafiltruar, mund të prisni shfaqje të mëdha dashurie. Shigjetari vlerëson njohurinë dhe të vërtetën mbi të gjitha dhe nuk është adhuruesi më i madh i të qëndruarit në një korsi të përcaktuar, dhe ndonjëherë, në një mision për ta bërë këtë, ai hap gojën në një mënyrë të saktë që mund të perceptohet si i guximshëm ose i pandjeshëm.

Neptuni sjell shumë dëshirë për arratisje.

Pasi është retrogradë që nga 25 qershori, Neptuni, planeti i spiritualitetit dhe misticizmit, do të ecë përpara më 1 dhjetor në shenjën e ujit të ndryshueshëm peshqit. Kur Neptuni është i drejtpërdrejtë, ai mjegullon mendimin racional, kështu që pas disa muajsh kontrolle të realitetit, mund t’i vendosni sërish syzet me ngjyrë rozë, për mirë ose për keq.