Horoskopi

Shenjat e zodiakut të cilat do t’jua bëjnë jetën ferr, nëse ndaheni nga ta!

Ndarja nuk është aspak gjë e këndshme. Disa thjesht nuk falin dhe përdorin çdo rast për hakmarrje ndërsa të tjerët janë të qetë dhe madje qëndrojnë në marrëdhënie të mira me ish-partnerët. Këto janë shenjat e zodiakut që do jua bëjnë jetën ferr nëse i braktisni:

Luani

Luanët nuk i durojnë ish-partneret. Madje nuk mund të qëndrojnë në të njëjtin lokal me atë person. Është e qartë që ata ndarjen nuk e pranojnë edhe aq mirë.

Gaforrja

Kur është fjala për ndarjen, zakonisht nuk ka ndjenjë të mirë për ish-partnerin. Ajo do t’i përgojojë, madje do të përhapë thashetheme të tmerrshme për të. Do të bëjë çdo gjë që ish-partneri të jetë i palumtur.

Bricjapi

Bricjapi mund të jetë plotësisht indiferent kur është fjala për ish-partnerin sidomos nëse ndarja ka qenë e vështirë. Nuk do të shkëmbejë asnjë fjalë me ish-partnerin dhe nëse e sheh diku, do të kthejë kokën në anën tjetër.

Demi

Ai nuk dëshiron të qëndrojë në raporte të mira me personat me të cilët ka pasur lidhje. Do të bëjë gjithçka që t’i tregojë atij personi që po kalon shkëlqyeshëm edhe pa të.

Binjakët

Binjakët mund të jenë të rreptë pas ndarjes. Ish-partnerët do të dëshironin kontakt të zakonshëm pas ndarjes, mirëpo kur është fjala për Binjakët, kjo nuk merret parasysh.

Ujori

Ujori mund të jetë indiferent pas ndarjes. Do të ndërpresë të gjitha lidhjet me ish-partnerin dhe do të sillet sikur lidhja e tyre nuk ekzistuar ndonjëherë.