Horoskopi Love & Sex Sex

Shkenca ‘flet’! Ja përse Virgjëreshat janë kaq të mira në shtrat

Virgjëreshat konsiderohen si “të virgjërat” e tabelës astrologjike, por kjo nuk ka asnjë ndikim në përvojën e tyre në dhomën e gjumit. Nëse keni pasur fatin të keni një moment intim me një grua Virgjëreshë ose keni përjetuar se si është të kesh një burrë Virgjëreshë në shtrat, ju tashmë e dini se ata janë pasionantë të mëdhenj. Nëse nuk e keni përjetuar, shkenca jua tregon. A po pyesni veten pse Virgjëreshat janë kaq të mirë në shtrat? Këta njerëz janë të njohur për përqëndrimin dhe perceptimin e mirë-dy cilësi të rëndësishme në çdo lidhje të mundshme. Dhe kjo nuk është e gjitha…

Virgjëreshat janë shenja Toke.

Në përgjithësi, shenjat e tokës (Virgjëresha, Demi dhe Bricjapi) janë natyra sensuale, duke i bërë ato të shkëlqyera në seks. Dhe Virgjëreshat nuk bëjnë përjashtim. Ato e pëlqejnë shumë kontaktin fizik, një arsye kryesore pse janë të mira në shtrat. Nëse thjesht po kërkoni një situatë ‘miq me benefite’, ata gjithashtu do të jenë dakord me këtë. Shenjat e tokës vlerësojnë prakticitetin, kështu që nuk duhet të shqetësoheni që gjërat të bëhen shumë emocionale. (Thjesht komunikoni prioritetet tuaja paraprakisht!)

Virgjëreshat janë perfeksioniste.

Virgjëreshat janë aq të mira në shtrat jo vetëm për shkak të tipareve të shenjës së tokës por dhe të perfeksionizmit.
Nëse ka një gjë që ju do ta keni të garantuar me një Virgjëreshë, është se ato do të jenë të përkushtuar/a për t’ju lumturuar në shtrat. Janë perfeksionistë, kështu që duan të bëjnë mirë çdo punë. E sunduar nga Mërkuri, mendja e Virgjëreshës është metodike dhe analitike; pra saktësia e tyre e mprehtë dhe vëmendja ndaj detajeve.

Virgjëreshat janë të gatshme për çdo gjë.

Është e rrallë të gjesh një partner që është vërtet i gatshëm për çdo gjë në dhomën e gjumit, por ka shumë më shumë gjasa ta kesh nëse partneri/ja  juaj është një Virgjëreshë. Virgjëreshat janë të njohura për përulësinë e tyre, kështu që ato rrallë bëhen superiore në lidhje me marrëdhënien seksuale dhe intimitetin. Thënë kështu, ato me siguri do të jenë të gatshëm të provojnë pothuajse gjithçka – të paktën një herë. Ju kurrë nuk do të keni një jetë të mërzitshme seksuale me një Virgjëreshë.