Botë e Çuditshme

Shkroi alfabetin me hundë, indiani hyn në Librin e Rekordeve Guinness!

Një burrë indian ka thyer rekordin e tij botëror Guinness duke shkruar alfabetin në 25.66 sekonda me hundën e tij. Vinod Kumar Chaudhary, 44 vjeç, vendosi për herë të parë Rekordin Botëror Guinness për kohën më të shpejtë për të shtypur alfabetin me hundë në vitin 2023, kur ai regjistroi një kohë prej 27.8 sekondash dhe ai theu rekordin përsëri më vonë gjatë vitit me një kohë prej 26.73. sekonda.

Chaudhary tani ka thyer rekordin për herë të dytë, duke arritur suksesin në 25.66 sekonda. Ai gjithashtu mban rekordin për kohën më të shpejtë për të shtypur alfabetin mbrapsht me një dorë, me një kohë prej 5,36 sekondash.