Celebrities Gossip Showbiz

Show i ri ku bën pjesë, e gjen Rita Ora të papërgatitur!

Rita Ora gaboi me hamendësimin e saj pasi mendoi se Lion Fish ishte Ellen Degeneres në episodin e parë të “The Masked Singer” të shtunën. Këngëtarja, e cila është juri në emisionin ITV së bashku me Mo Gilligan, Davina McCall dhe Jonathan Ross, u përpoq të merrte me mend personazhin pas performancës së një një kënge operistike. Rita ishte e sigurt në supozimin e saj dhe tha:

Unë mendoj se mund të jesh një grua. Ato buzë janë pak të vrenjtura, pak si një nga filmat e mi të preferuar, “Finding Nemo”. Kush e luan Dory-n? Ellen DeGeneres.

Pas kësaj, ajo mbeti në heshtje të plotë nga audienca e studios, së cilës prezantuesi Joel Dommett iu përgjigj:

Kurrë më parë nuk ka ikur një audiencë.

Kolegët e saj panelistë qeshën me mungesën e përgjigjes nga audienca. Mushroom, Chandelier dhe Firework përfunduan në tre të fundit pas një votimi të tensionuar të audiencës për episodin. Juria më pas shpëtoi Mushroom dhe Firework duke lënë Heather Small të demaskohej. Duke folur pas zbulimit të saj, Heather tha:

Më kanë thënë se kam një zë mjaft të veçantë. Vendosa ta bëja sepse pashë Gabrielën në emision dhe vendosa pasi dukej shumë argëtuese!

Në emisionin, Donut dha një performancë emocionuese të “Eye of The Tiger”, dhe Firework këndoi hitin “Domino” të Jessie J.