Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
“Shqipëria jo për t’i kënduar po për t’i qarë hallin…”
Sot Nuk Është e Hënë • 19:59 30/11/2021
"Sot Nuk Është e Hënë" nuk mund të mungonte me tematikat më pikante të javës që Kolo zgjedh t'i analizojë dhe të jap mendimin e tij 'kundra rrymës'. Teksa festimet për festën e Pavarësisë mbizotëruan kudo, e kujt është vërtetë Shqipëria? Koloreto Cukali Dj Wizii
“Mos ndoshta Erdogan nuk donte të shihte asnjë shqiptar prandaj u bllokuan rrugët?”
Sot Nuk Është e Hënë 21:28 18/01/2022
Berisha shkoi në selinë e PD për të vrarë?
Sot Nuk Është e Hënë 21:27 18/01/2022
“Sulltan Erdogani që la në pritje Beun lokal…”
Sot Nuk Është e Hënë 21:27 18/01/2022
Keni dëgjuar për sindromën e Indisë?
Sot Nuk Është e Hënë 21:26 18/01/2022
Meta ka thënë: “Këtu më keni edhe për 50 vitet e ardhshme!”
Sot Nuk Është e Hënë 21:12 18/01/2022
Seksi në moshë të madhe, Koloreto sjell statistika që do t’ju lënë me gojën hapur!
Sot Nuk Është e Hënë 21:10 18/01/2022
“Gjergj Kastrioti Skënderbeu–Kryqtari i Fundit” nga Virgjil Kule i trajtuar nga Koloreto Cukali!
Sot Nuk Është e Hënë 21:09 18/01/2022