Celebrities Fashion Showbiz

Si arriti Ariel Tejada të bëhet një nga grimierët më të mirë të Hollywood-it?

Artisti i grimit për yjet Ariel Tejada është krenar që krijon pamje glam për disa të famshëm, por sipas profesionistit, klientët e tij të famshëm bëjnë të gjithë punën e vështirë përgatitore përpara se të ulen në karrige. Me një mega-listë klientësh duke përfshirë Kim Kardashian West, Kylie Jenner dhe Gwen Stefani, nuk është çudi që klientët e Tejada kanë rutinat shumë të veçanta pë kujdesin e lëkurës, gjë që e ndihmon atë të krijojë pamje pa të meta.

Për fat të mirë, të gjithë klientët e mi kanë aksesin për të marrë trajtimet më të mira të fytyrës. Shumë prej tyre kanë linjat e tyre të kujdesit të lëkurës. Unë gjithmonë u them atyre që të marrin sa më shumë maska ​​hidratuese të fytyrës dhe të përdorin maska ​​fytyre vërtet të mira. Edhe kur keni lëkurë vërtet problematike ose diçka tjetër njerëzit kanë tendencën të përpiqen për ta largojnë atë sa më shpejt dhe kjo është e kundërta e asaj që duhet të bëni.

Tejada së fundmi ka bashkëpunuar me “Groupon”, i cili ofron mijëra eksperienca lokale të disponueshme që nuk kërkojnë transport, për të ndihmuar në përhapjen e fjalës rreth kërkimit të ofertave lokale të kujdesit të lëkurës dhe trajtimeve si një dhuratë e veçantë për të dashurit tuaj këtë sezon festash.

Grimieri Tejada filloi pasi Kylie Jenner i dërgoi një mesazh në rrjetin social Instagram kur kishte nën 1000 ndjekës. Jenner u bë shpejt muza e tij dhe së bashku krijuan shumë pamje ikonike. Që atëherë ai është bërë një nga grimierët më të mirë të Hollywood-it dhe i pëlqen të bashkëpunojë me klientët e tij, si Stefani, për të cilin Tejada, thotë se ka një tip të pabesueshëm.