Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities

Si do të dukeshin yjet botërore nëse do të ktheheshin pas në kohë?!

Standartet e bukurisë janë gjatë gjithë kohës duke ndryshuar, çdo ditë del një trend i ri që nuk e kishit menduar dhe parë më parë. Por në vend që të ecim para, pse mos të kthehemi një herë pas në kohë dhe të shohim se si do të dukeshin shumë personazhe të famshëm nëse do të jetonin në Epokën e Rilindjes.

Mos u çuditni kur të shihni që ata duket sikur kanë jetuar me të vërtetë atë periudhë pasi iu përshtatet shumë.
Ka shumë teori konspirative që besojnë në rimishëri. Pra që në të vërtetë askush nuk vdes, është vetëm trupi ai që punon së funksionuari dhe se shpirti juaj lind në një trup tjetër human. Prandaj ka shumë ngjashmëri mes njerëzve të epokave më parë me ato në ditët e sotme.

Gjithsesi, kujdes sepse këto pamje nuk do t’i shihni ndonjëherë në tapetin e kuq kështu që shijojini dhe shpërndajini me të gjithë!

Angelina Jolie
Anne Hathaway
Keanu Reeves
Emma Watson
Johnny Depp
Neil Patrick Harris
Katy Perry
Rebel Wilson
Mila Kunis
Shakira
 Taylor Swift
Beyoncé
Jennifer Aniston
Rowan Atkinson
Daniel Radcliffe