Si do të funksionojë Manifesta?
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket • 19:01 13/05/2022
Ashtu si çdo episod i ‘Çdo gjë është ashtu si duket’ ku nga java në javë ka tema nga më të ndryshmet edhe këtë herë një emision shumë i veçantë me disa të ftuar ku u fol për ‘Manifesta’. Manifesta, Bienalja Nomade Europiane vjen në Prishtinë me qëllim fuqizimin e qytetarëve për të rikthyer hapësirën publike tek ata përmes artit dhe arkitekturës. Catherine Nichols Donjeta Murati Dardan Hoti Anna Shkreli Dj Ankloe
Lektori Ervin Goci : “Në mediat online në Shqipëri kanë ndodhur gjërat më të këqija të mundshme”
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 18:15 24/06/2022
Dilema sociale : A jemi viktima të rrjeteve sociale?
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 18:14 24/06/2022
Raporti Reuters: Media filipinase që tronditi shoqërinë.
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:14 24/06/2022
Marrëdhënia ‘e thyer’ me median, i ftuar Ervin Goci!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 20:28 23/06/2022
Ka njerëz që nuk bëjnë fëmijë për të mbrojtur mjedisin…
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 22:00 17/06/2022
Llixhat kaq shumë të kërkuara nga shqiptarët kanë dhe funksione të tjera veçse të kurojnë artritin!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 22:00 17/06/2022
Benefitet e eksportit në sistemin arsimor!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 15:32 10/06/2022