Celebrities Gossip Health & Beauty

Si duken VIP-at meshkuj më tërheqës në botë ditët e sotme…

Ka shumë aktorë/këngëtarë ikonë në mbarë botën të cilët gjithmonë janë spikatur për sharmin e tyre dhe kjo gjë padiskutim i ka bërë të spikaten mes VIP-ave të tjerë. Nuk mund të harrohet kombinimi i përsosur i pamjes së mirë, personalitetit të mahnitshëm dhe aftësive të shkëlqyera. Ndërkaq, ja se si kanë ndryshuar gjatë viteve yjet meshkujt të ekranit:

1. Ryan Reynolds
2. Bradley Cooper
3. Brad Pitt
4. David Beckham
5. Johnny Depp
6. Ben Affleck
7. Pierce Brosnan
8. Matthew McConaughey
9. Matt Damon
10. George Clooney
11. Hugh Jackman
12. Jude Law

Rikujtojmë se disa të famshëm, si Jared Leto ose Renée Zellweger, kanë pasur disa transformime mbresëlënëse gjatë karrierës së tyre. Të tjerët, si Kate Beckinsale, qëndrojnë në dukje të njëjta. Dhe ndonjëherë, ju as nuk i vini re detaje të tilla për paraqitjet e të famshmëve nëse nuk krahasoni foto nga vite dhe dekada të ndryshme. Ne po ndajmë me ju në këtë link 10 ndryshimet që u kanë ndodhur njerëzve të famshëm.