Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Si e shohin njerëzit perfeksionin dhe a e gjejnë atë tek vetja?
Live From Tirana • 16:09 14/10/2021
Albana ka pyetur qytetarët se si e shohin ata perfeksionin tek vetja apo edhe tek të tjerët. A mendojnë ata se janë perfektë apo perfeksioni në të vërtetë nuk ekziston, por është çdo gjë në mendjen e tyre? Albana Ruçi Saix Dj
Ikja e shqiptarëve jashtë vendit, pse po ndodh kjo?!
Live From Tirana 15:29 22/10/2021
A e mendon Dojna të jetë prezantuese e “Big Brother”?! / Bukuroshja jep çdo detaj rreth ‘Fan Club’!
Live From Tirana 14:53 22/10/2021
“Gjykohemi se nuk marrim vesh nga futbolli, ne nuk jemi specialiste…”/Sabina Mete rrëfehet për TAR!
Live From Tirana 14:43 22/10/2021
Arsimi në Shqipëri/Edmond Tupja: “Lindita Nikolla duhet të bëjë diçka për të rinjtë”!
Live From Tirana 18:08 19/10/2021
“Studentët nuk e vrasin mendjen për të mësuar dhe pedagogët lënë shumë për të dëshiruar…”
Live From Tirana 17:39 19/10/2021
“Bledi Mane i paragjykon shumë femrat”/ Erjola Doçi rrëfehet në lidhje me karrierën dhe jo vetëm…
Live From Tirana 15:44 18/10/2021
Çfarë të rejash do të sjellë Festivali i Artistëve të Rrugës këtë vit në vendin tonë?
Live From Tirana 15:30 16/10/2021