Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Si është më mirë Tirana, me apo pa makina? Ja mendimi i qytetarëve…
Live From Tirana • 15:28 20/09/2021
Kësaj here Albana ka pyetur qytetarët se cili është mendimi i tyre për përdorimin masiv të makinave në qytetin e Tiranës, si dhe ata që përdorin biçikleta. Më mirë me makinë apo me biçikletë? Ja si përgjigjen qytetarët... Albana Ruçi Saix Dj
“Ne po e dhunojmë tradicionalen”/Shef Mirsad Tagani rrëfen gjithçka rreth traditës së vendit tonë!
Live From Tirana 16:47 25/10/2021
Irini Qirjako: “Të bësh një dasmë nga fillimi deri në fund me muzikë tallava, e papranueshme”!
Live From Tirana 16:12 25/10/2021
Do të befasoheni me VIP-at që janë bërë pjesë e “Social Top 5”!
Live From Tirana 20:39 23/10/2021
Që nga largimi i shqiptarëve dhe deri tek rolet e saj më të reja, Esela Psyqyli na tregon gjithçka!
Live From Tirana 11:51 23/10/2021
Regjisori Fabio Seferi na flet më shumë për filmin e tij me metrazh të shkurtër “Mbjellja e pemëve”!
Live From Tirana 11:41 23/10/2021
Erion Kristo për largimin e shqiptarëve jashtë: “Do vijë momenti që do të na e bëjë Rama gjilpërën”!
Live From Tirana 11:33 23/10/2021
Ikja e shqiptarëve jashtë vendit, pse po ndodh kjo?!
Live From Tirana 15:29 22/10/2021