Si është të punosh me njeriun e zemrës? Altin Basha zbulon sakrificat dhe si i mposht ato…
Back to the Beginning • 18:54 08/06/2024
Jo vetëm Kozeta, por edhe të ftuarit e saj do ta kthejnë kohën pas, si çantë shpine, në fillimet e tyre, midis qindra kujtimesh. “Për të kuptuar ku po shkon, kujto nga erdhe”. I ftuar këtë javë në “Back to the Beginning”, regjisori Altin Basha zbuloi gjithçka për karrierën, dashurinë për teatrin, bashkëpunimin me bashkëshorten, e shumë të tjera.
Adhurim Demiri, ekskluzivisht për TAR në një rrëfim të veçantë duke u kthyer pas në kohë!
Back to the Beginning 23:35 19/07/2024
Një identitet i përveçëm në muzikë, Altin Goci kthehet pas në kohë në “Back to the Beginning”!
Back to the Beginning 21:39 12/07/2024
Një udhëtim pas në kohë me Ledion Liço!
Back to the Beginning 18:16 04/07/2024
“Kur shikon BB VIP, shikon veten”, për çfarë e ka fjalën Ledioni?
Back to the Beginning 18:08 04/07/2024
Ledion Liço: “Të qenit i famshëm ka qenë një dëm anësor, nuk e shoh famën si qëllim”!
Back to the Beginning 18:06 04/07/2024
Ledion Liço: “Arti dhe kultura nuk duhen parë si biznes”!
Back to the Beginning 18:04 04/07/2024
Një udhëtim në kohë me Ledion Liçon në “Back to the Beginning”!
Back to the Beginning 12:38 04/07/2024