Si kanë ndryshuar shifrat e ndjekësve në Instagram të banorëve të “Big Brother VIP” për këtë javë!
Live From Tirana • 08:57 28/01/2023
Teksa fokusi më i mash këto kohët e fundit ka qenë “Big Brother VIP”, nuk kishin si të mungonin dhe banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri. Ja se cilët janë personazhet shqiptarë që janë pëlqyer më shumë nga publiku gjatë kësaj jave. Elios Shuli Wizii Dj
Pse u përlot Maestro? Alban Kondi: “Kënga nuk është e vjedhur…”
Live From Tirana 09:40 18/03/2023
Cilët janë personazhet e “BBV” që kanë fituar më shumë ndjekës brenda javës?!
Live From Tirana 09:37 18/03/2023
Ekspozimi i fëmijëve ndaj “BBV”/Valentina Telhaj: “Mund të preken nga probleme të shëndetit mendor”!
Live From Tirana 09:24 18/03/2023
Klotilda Harka: “Do ta ndaja dyshen Luiz-Kiara si lojtarë, nëse do të ishte në dorën time”!
Live From Tirana 10:24 16/03/2023
Një vështrim mbi karrierën e suksesshme të yllit Dua Lipa!
Live From Tirana 09:03 15/03/2023
Përse qau Bujar Qamili? Mateus Frroku zbulon detaje nga bashkëpunimi me artistin e njohur!
Live From Tirana 09:24 11/03/2023
Si kanë ndryshuar ndjekësit në Instagram të banorëve të “Big Brother VIP”?!
Live From Tirana 09:14 11/03/2023