Si lindi e gjithë ideja e serialit “$NOB”?/Olsi Abazi tregon gjithçka për TAR!
Live From Tirana • 20:05 03/12/2021
Sot i ftuar në emisionin “Live from Tirana” ishte Olsi Abazi. Producenti i njohur ka folur në lidhje me gjithçka që ka të bëjë me një nga serialet më të njohur dhe më të ndjekur që po korr një sukses të jashtëzakonshëm aktualisht dhe që quhet “$NOB”. Elios Shuli Olsi Abazi Wizii Dj
Romina Ruda zbulon gjithçka mbi projektin më të ri “The Nightflix”!
Live From Tirana 09:39 28/05/2022
Nilsa Hysi zbulon për TAR më shumë për këngën e saj të re!
Live From Tirana 09:38 28/05/2022
Marrëdhënia e brezit të ri me gjyshërit e tyre, Genta Gjapi rrëfehet për TAR!
Live From Tirana 09:37 28/05/2022
Neda Balluku: “Ja pse është e rëndësishme që të pranojmë ndryshimet që po pëson kukulla Barbie sot!”
Live From Tirana 15:30 27/05/2022
Sonila Meço për TAR, gratë në ditët e sotme janë të stresuara më shumë nga burrat apo nga fëmijët?!
Live From Tirana 15:19 27/05/2022
Tifozë me Romën apo Feyenoord, Lorik Cana dhe Erion Veliaj shprehen për TAR!
Live From Tirana 16:29 26/05/2022
Dhuron më shumë se 2000 partitura muzikore, Rudens Turku flet për nismën e tij!
Live From Tirana 08:51 24/05/2022