Si lindi Shkodra Elektronike, grupi që sjell këngë tradicionale shkodrane me ritme elektronike?!
Live From Tirana • 15:00 03/06/2023
Shkodra Elektronike është një grup muzikantësh të cilët eksperimentojnë muzikën tradiocionale shkodrane me ritme elektronike. Ata kanë hyrë këtë javë në klasifikimin e “The Top List” me këngën e tyre të re “Vaj si kenka ba dynjaja”. I ftuar në një lidhje telefonike për “Live From Tirana” ka qenë Kola, një nga pjestarët e këtij grupi, për të na folur lidhur me këngën e re dhe jo vetëm. Elios Shuli Shkodra Elektronike Wizii Dj
“I kam rrëmbyer rininë…”/Rezar Xhaxhiu flet për partneren e jetës, Laurën dhe etapat e dashurisë!
Live From Tirana 13:05 23/07/2024
Suela Bako zbulon sfidat e të pasurit partnerin koleg, flet për martesën e lumtur me Romir Zallën!
Live From Tirana 15:36 22/07/2024
Artisti i parë që do të çelë “Hemingway Jazz Fest”, Tonino Carotone shpreh emocionet e para!
Live From Tirana 09:39 20/07/2024
Kush fitoi dhe kush humbi ndjekës në Instagram? Vazhdon ‘gara’ mes ish-banorëve të BBV3!
Live From Tirana 09:39 20/07/2024
Kastro Zizo: “Disa antivlera nuk duhet të jenë në qarkullim, mos nxirrni paçavure në televizon…”
Live From Tirana 16:45 18/07/2024
Tea Dupi: “Në divorce burrat bëjnë sikur janë më të fortë por ata vuajnë më shumë…”
Live From Tirana 09:48 18/07/2024
Elena Papajovan zbulon trendet e fundit të tatuazheve dhe si të kujdesemi për to gjatë verës!
Live From Tirana 12:58 16/07/2024