Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Si ndikojnë videot për të rritur në marrëdhënien në çift?
Sot Nuk Është e Hënë • 12:33 20/01/2021
Koloreto dhe Salsano janë bashkuar sërish në studion e Top Albania Radio ku kanë dikskutuar rreth videove për të rritur apo atyre që i quajmë me pullë të kuqe. Por, si ndikojnë në marrëdhënien në çift dhe kush i shikon më shumë meshkujt apo femrat? Koloreto Cukali Salsano Rrapi
“Martesa nuk është për të gjithë!” 5 tipe njerezish qe nuk duhet te martohen sipas Blerina Shehut
Sot Nuk Është e Hënë 18:55 29/06/2021
Koloreto dhe Blerina ju zbulojnë çfarë kontrollon partneri te telefoni juaj sipas statistikave!
Sot Nuk Është e Hënë 17:56 22/06/2021
Koloreto trajton pjesë nga “Krijesat e një dite dhe rrëfenja të tjera të psikoterapisë”
Sot Nuk Është e Hënë 17:53 22/06/2021
Koloreto dhe Blerina komentojnë ato që sipas tyre janë lajmet më interesante të javës, si dhe shpjegojnë sinjalet e vajzave kundrejt djemve që tregojnë se është ndezur një ‘dritë jeshile’…
Sot Nuk Është e Hënë 16:01 15/06/2021
“Krijesat e një dite dhe rrëfenja të tjera të psikoterapisë”, një libër bazuar në rrëfimet e pacientëve në psikoterapi…
Sot Nuk Është e Hënë 15:41 15/06/2021
Lajmet që bënë bujë nën syrin e Koloretos gjatë kësaj jave, e ftuar Blerina Shehu…
Sot Nuk Është e Hënë 16:49 08/06/2021
Libri në radio: “Një burrë”
Sot Nuk Është e Hënë 16:46 08/06/2021