Si përpiqet t’i kalojë pasiguritë e tij Yll Limani? | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K • 12:54 08/05/2022
A•Live•Night është një prodhim i Top Music Awards, parathënia e një rrugëtimi të gjatë në Top Channel. 13 Episodet e tij sjellin 13 artistët më të dëgjuar dhe më të dashur nga shqiptarët kudo janë, në një qasje dokumentari muzikor, ku protagonistët rrëfejnë jetën e tyre personale dhe profesionale dhe këndojnë live hitet e tyre më popullore. Prodhuar në Studiot e Top Albania Radio, ky është një format origjinal i Top Channel dhe mban vulën e Ledion Liço. Yll Limani
Elhaida Dani pak para performancës së saj të shkëlqyer! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 20:16 02/07/2022
Një super episod ju pret sot me Elhaida Dani | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 20:15 02/07/2022
Elhaida Dani do të performojë disa nga hitet e saj! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 20:14 02/07/2022
Për çfarë e kritikon Sara më shumë Ledrin?! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 11:52 26/06/2022
Për Ledri Vulën nëna mbetet njeriu më i shtrenjtë! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 11:51 26/06/2022
Çfarë mendimi ka Ledri kur e quajnë mashkulli më seksi?! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 11:50 26/06/2022
Përshëndetja e Ledrit për Top Albania Radio! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 18:04 25/06/2022