Tech

Si ta kuptoni se po paguani më shumë se ç’duhet për llogarinë tuaj në Netflix!

Klientët e SKY mund të humbasin një kursim fantastik në faturën e tyre të Netflix. Paketat e Sky në fakt përfshijnë Netflix si paketë standarde. Por disa njerëz mund të humbasin para duke vazhduar me abonimin e tyre të veçantë në Netflix. Sky Q, Sky Glass dhe Sky Stream ofrojnë të gjitha Netflix si pjesë të planit tuaj.

Pra, nëse keni një llogari të vjetër të veçantë Netflix, mund të kurseni mjaft duke e anuluar atë tani dhe duke hyrë në platformë përmes Sky në vend. Megjithatë, ekziston një mënyrë e thjeshtë për ta bërë atë pa anuluar. Thjesht hyni në Sky me detajet tuaja ekzistuese të Netflix.

Sky më pas do të kontaktojë Netflix për ju dhe do të zgjidhë gjithçka, kështu që ju do të filloni të paguani për të me një tarifë më të lirë përmes faturës suaj Sky. Dhe vetëm për shkak se jeni duke u abonuar përmes Sky, kjo nuk do të thotë që jeni i kufizuar në shikimin e tij vetëm në televizorin tuaj. Mund të vazhdoni ta shikoni në një iPhone, telefon Android, tablet ose pajisje tjetër si zakonisht.

Në varësi të paketës në të cilën jeni, mund të kurseni të paktën 5 £ në muaj. Megjithëse nëse po paguani për nivelin Premium të Netflix, mund të jetë një kursim edhe më i madh. Sky ofron Netflix Basic pa kosto shtesë me abonimet e tij. Përditësimi në planin Standard kushton 4 £ dhe Premium është 8 £, kështu që edhe përmirësimi ju jep një kursim të madh.

Dhe nuk është vetëm shkurtimi i abonimit tuaj të veçantë në Netflix që mund t’ju kursejë para. Sky përfshin gjithashtu Paramount+ dhe Discovery+. Pra, nëse keni një abonim të veçantë për njërën prej tyre, ia vlen të prisni kordonin edhe atje. Sky po ofron aktualisht një provë falas të produktit të tij më të ri, Sky Stream, duke i lejuar njerëzit të shijojnë përvojën pa satelit pa pagesë për një muaj.