Si të shërojmë veten përmes meditimit, këshillat që na jep Sheki Useini!
Live From Tirana • 10:36 21/11/2023
I ftuar në studion e “Live From Tirana” ka qenë Sheki Useini, mjeshtër meditimi. Ai na ka folur më shumë mbi rëndësinë e meditimit, të mirat që ofron si dhe si të largojmë energjinë negative. Redi Roshi Sheki Useini Dj Ankloe
Mbyllja e Instagramit të Luizit, flet Aldor Nini: “Është i përfshirë dikush që…”
Live From Tirana 08:54 07/12/2023
Festa masive e muzikës elektronike, Alisa Braho zbulon surprizat që na presin!
Live From Tirana 08:53 07/12/2023
Dea Vieri banore në “Big Brother VIP 3”?! Detajet e pathëna më parë të jetës së saj…
Live From Tirana 08:53 07/12/2023
“Jemi të dy aktorë shumë të mirë, por…”/Çfarë ka mes Dea Vierit dhe MatoLales?
Live From Tirana 08:53 07/12/2023
“Më kanë tradhtuar, gratë e kthejnë dhimbjen në forcë…”/ Dea Vieri tregon historinë e saj personale!
Live From Tirana 08:52 07/12/2023
Fifi flet pa doreza, nga pjesëmarrja në “DWTS” e deri te marrëdhënia me Adisin!
Live From Tirana 08:50 06/12/2023
“Nuk ka ardhur akoma propozimi…”/Fifi flet për Adisin, marrëdhënien me djalin e tij dhe me Adrolën!
Live From Tirana 08:49 06/12/2023