Si të shfrytëzojmë maksimalisht ambientet e vogla në shtëpi, Iris Bylykbashi na mëson më shumë!
Live From Tirana • 11:32 06/10/2022
E ftuar në “Live From Tirana” ka qenë Iris Bylykbashi, e cila ka një blog mbi interior design ku herë pas here jep dhe këshilla mbi ambientet e brendshme të shtëpisë. Këtë herë ajo na ka ardhur me disa mësime sesi të shfrytëzojmë maksimalisht ambientet e vogla në shtëpi. Elios Shuli Iris Bylykbashi Danko Dj
Mimoza Ahmeti tregon të vërtetën e ndërtimit pa leje: “E kisha marrë lejen nga bashkia”!
Live From Tirana 19:33 26/11/2022
Njihuni me personazhet e famshëm që kanë fituar më shumë ndjekës këtë javë!
Live From Tirana 19:27 26/11/2022
Më mirë të lindësh djalë apo vajzë?
Live From Tirana 19:18 26/11/2022
Arian Demolli zbulon arsyen se përse Samanta Karavella nuk ka koncerte në Shqipëri!
Live From Tirana 09:01 25/11/2022
Si të dallojmë talentin dhe potencialin e fëmijëve, Egzona Ademi flet për TAR!
Live From Tirana 08:58 25/11/2022
Anila Kalleshi flet troç: “Bakllavanë jepjani atij që e urreni”!
Live From Tirana 12:40 24/11/2022
Andia Xhunga për TAR, kaosi mes jetës personale dhe shfaqjes “Edmond”!
Live From Tirana 12:35 24/11/2022