Celebrities Showbiz

Si t’i thoni parterit/es tuaj se keni një fëmijë jashtëmartesor?! Merrni mësime nga Arnold Schwarzenegger…

Duket sikur Arnold Schwarzenegger u përpoq t’i tregonte gruas së tij të atëhershme Maria Shriver për djalin e tij sekret me shërbëtoren e tyre Mildred Baena. Sipas The Sun, Schwarzenegger zbuloi se si doli bomba se Joseph Baena, tani 25 vjeç, ishte djali i tij. Publikimi raporton se ylli i “Terminator” ndan historinë në dokumentacionin e tij të ardhshëm, me tre pjesë të Netflix, se si ai dhe Shriver kishin qenë në këshillim martese gjatë kohës së tij si Guvernator i Kalifornisë.

Schwarzenegger thotë:

Një ditë, këshilltari tha: “Sot Maria dëshiron të jetë shumë specifike për diçka. Ajo dëshiron të dijë nëse je babai i Jozefit”. Mendova se zemra ime ndaloi. Dhe pastaj thashë të vërtetën. ‘Po, Maria. Jozefi është djali im”. Ajo padyshim ishte e shtypur nga kjo.

Çifti ishte martuar në vitin 1986 dhe janë prindër të katër fëmijëve. Lidhja me Mildred Baena ndodhi në vitin 1996. Schwarzenegger tha se ai dhe Baena besonin se ajo ishte shtatzënë nga burri i saj, por ai filloi të dyshonte ndryshe ndërsa John u rrit. Më tej, ai shtoi:

Në fillim vërtet nuk e dija, por sa më shumë ai rritej, aq më shumë bëhej e qartë për mua. Atëherë ishte vetëm një çështje: “Si e mbani këtë të heshtur?

CNN ka kontaktuar me përfaqësuesit e Schwarzenegger dhe Shriver për koment. “Arnold” shfaqet premierë të mërkurën në Netflix. Seriali i tij “Fubar” aktualisht po transmetohet në Netflix.