Aktualitet Politikë

Si zgjidhet ‘informaliteti në tregun e punës’? Rama ndan një tjetër çështje nga Këshillimi Kombëtar

Kryeministri Edi Rama ka ndarë një tjetër çështje në pyetësorin “Këshillimi Kombëtar’.

Nëpërmjet një statusi në ‘Facebook’ Rama shprehet se kushdo që do të marrë pjesë në këtë proces, i ofrohet mundësia që të japë opinionet e tij.

‘Kushdo dëshiron të marrë pjesë në këtë proces popullor, i cili zhvillohet për herë të parë dhe është i hapur për çdo shqiptar e shqiptare, kudoqoftë jeton e banon, pavarësisht bindjeve e simpative politike, mund të japë opinionet e tij apo saj, duke klikuar në linkun si më tej vijon,’ shkruan Rama ndërsa publikon edhe linkun e pyetësorit.