Celebrities Gossip

Sipas burimeve mbretërore, miqtë e Princit Harry nuk e pëlqyen Meghan Markle në fillimet e çiftit…

Shumë burime mbretërore pretendojnë të zbulojnë historinë e brendshme të asaj që ndodhi në prag të dasmës së Princit Harry dhe Meghan Markle, pasi u shfaqën raporte për debate të tensionuara dhe përplasje. Gazetari investigativ Tom Bower përfshiu histori të tilla kur publikoi librin e tij tronditës “Revenge: Meghan, Harry and the War between the Windsors” në fillim të këtij viti.

Autori foli me 80 burime të afërta me çiftin dhe zbuloi gjithçka, nga mënyra se si Princi William iu lut xhaxhait të tij Earl Spencer që të fliste me Harry-n, deri tek ndryshimet që pallati i detyroi shkrimtarët e Suits të bënin pasi marrëdhënia e çiftit u bë publike.

Por një histori që ngrihet mbi të gjitha të tjerat tregon se miqtë e Princit Harry menduan se ai ishte i çmendur për lidhjen me Meghan Markle pasi ajo sfidoi gjithçka që ata thanë me vlerat e saj të zgjuara. Sipas Bower, Harry ftoi 16 nga miqtë e tij të vjetër nga Eton për t’u bashkuar me të në Sandringham për darkë.

Autori shkruan se Harry po priste me padurim tallje të pafundme me miqtë e tij më të mirë, por të gjithë u larguan të rraskapitur pasi takuan Meghan për herë të parë pasi ajo sfidonte çdo të ftuar që binte ndesh me vlerat e saj të zgjuara. Ai vazhdon të pretendojë se Meghan i mungonte çdo sens humori dhe ishte mbytëse në festë. Bower shkruan:

Ai nuk e kishte parashikuar reagimin e Meghan. Shakatë e tyre, që përfshinin seksizmin, feminizmin dhe njerëzit transgjinorë, u rrotulluan nëpër dhomat e ndenjes dhe dhomat e ngrënies. Pa hezitim, Meghan sfidoi çdo të ftuar, biseda e të cilit binte ndesh me vlerat e saj. Asaj i mungonte sensi i humorit.