Celebrities Gossip

Sipas ekspertit mbretëror, skandali seksual po e rëndon Mbretëreshën Elizabeth!

Mbretëresha Elizabeth po përballet me një situatë vërtet të tmerrshme përpara jubileut të saj të diamantit, thotë një ekspert, ndërsa Princi Andrew përgatitet për një padi për sulm seksual të ngritur kundër tij drejt përfundimit. Narrativa rreth akuzave se djali i dytë i Mbretëreshës ka abuzuar seksualisht me një 17-vjeçare në tre raste, e ka ndjekur Dukën e Jorkut për më shumë se shtatë vjet.

Sipas redaktorit mbretëror të The Mirror, Russell Myers, Princi Andrew e gjen veten në qendër të një skenari makthi ku, nëse ai është i vërtetë ndaj fjalës së tij dhe dëshiron të luftojë për të pastruar emrin e tij, ai do të përballet me gjyq.

Nga ana tjetër, ai mund të kërkojë të zgjidhë çështjen, e cila ka njollosur reputacionin e tij përtej riparimit, për një marrëveshje shumëmilionëshe që me siguri do të tërhiqte vëmendjen në gjykatën e opinionit publik.

Zoti Myers e ka përshkruar këtë si një situatë vërtet të tmerrshme për Mbretëreshën dhe pjesën tjetër të familjes mbretërore, gjatë atij që duhet të ishte një vit i gëzuar festimi për Jubileun Platinum të Mbretëreshës. Ai kishte frikë se njolla e pashlyeshme e kësaj çështjeje të vrazhdë mund ta errësonte plotësisht atë. Pak do të kishin parashikuar se çështja e ngritur nga Virginia Guiffre, e cila ka ngritur akuzat kundër Dukës, do të kishte arritur deri këtu.

Ishte viti 2015 kur Virginia Giuffre, e cila në atë fazë nuk ishte identifikuar në një padi të ngritur nga gratë e shfrytëzuara nga shoku i ndjerë pedofil i Andrew, Jeffrey Epstein, bëri pretendimet e saj se Duka i Jorkut kishte abuzuar me të kur ajo ishte trafikuar nga financuesi pedofil Jeffrey Epstein. Që atëherë ajo ka deklaruar:

Unë po e bëj përgjegjës Princin Andrew për atë që më bëri mua.