Aktualitet

Publikuar në Top Story, 61% e qytetarëve kanë mendim negativ për qeverinë! 

Çfarë mendojnë shqiptarët për qeverisjen është tema sot në emisionin Top Story, ku për herë të parë do të publikohen sondazhet e realizuara nga Eduard Zaloshnja, mbi perceptimin e qytetarëve për qeverisjen.

61% e qytetarëve mendojnë negativisht për qeverinë aktuale, vetëm 18% mendojnë pozitivisht, kurse 21% nuk kanë as mendim pozitiv dhe as mendim negative.

Kurse një vit më parë, 43% e qytetarëve kishim mendim negative për qeverinë, 36% mendonin pozitivisht dhe 21% asnjë mendim. Eduard Zaloshnja u shpreh si më poshtë:

Shumica e madhe që kanë votuar për opozitën dhe ata që nuk kanë marrë pjesë përbëjnë 61% gri që kanë opinion pozitiv për qeverinë.

Po në cilën bashki banon, moshën. Unë kam formula të caktuara që I kam gati për të parë se sa përputhet përbërja gjeografike, politike, moshore, gjinore .

Qeveria nuk ishte e re. 36% i thonë 780 mijë, PS bashkë me PSD nuk morën 800 mijë vota.

Burimi: Top Channel