Sjell romanin e tij të parë “Kulla”, Genti Kame flet më shumë për TAR!
@ the Movies • 09:11 12/11/2022
I ftuar në “At The Movies” ka qenë aktori, skenaristi dhe regjisori i njohur Genti Kame. Ai sapo ka publikuar romanin e tij të parë “Kulla” për të cilin ka folur më shumë për TAR. Edea Demaliaj Edi Hallaçi Genti Kame Dj XXL
Nuk do të donit t’i humbisnit filmat më të rinj në Cineplexx…
@ the Movies 12:58 03/12/2022
Nga premerierat e Cineplexx e deri te “Wednesday”, Edi dhe Edea zbulojnë te rejat e kinematografisë!
@ the Movies 12:55 03/12/2022
Nuk do të donit t’i humbisnit filmat më të rinj në Cineplexx…
@ the Movies 18:37 26/11/2022
Aktorët Rafael dhe Edgar Morais zbulojnë gjithçka rreth filmit “A Cup of Coffee and New Shoes On”!
@ the Movies 18:27 26/11/2022
Nuk do të donit t’i humbisnit filmat më të rinj në Cineplexx…
@ the Movies 15:16 19/11/2022
Njihuni me filmat më të mirë të bazuar në libra!
@ the Movies 14:29 19/11/2022
Sjell romanin e tij të parë “Kulla”, Genti Kame flet më shumë për TAR!
@ the Movies 09:11 12/11/2022