Skafistët
Vintage • 15:38 22/05/2022
TAR Vintage në Top Albania Radio është gjithmonë një rubrikë mjaft e pëlqyer dhe që sjell për ju çdo javë një video shumë të bukur dhe të përgatitur me kujdes nga Saimir Kodra dhe Aldon Lipe. Saimir Kodra Aldon Lipe
Putin në Lushnje!
Vintage 20:37 05/08/2022
Top Albania Radio është ‘number one’!
Vintage 16:46 02/08/2022
Ngrijeni zërin se është Top Albania Radio!
Vintage 19:58 28/07/2022
“Edhe fëmija lind nga Top Albania…”
Vintage 20:41 11/07/2022
TAHIRI 3 – Episodi i fundit i “Vintage”
Vintage 15:21 12/06/2022
Tahiri 2
Vintage 18:18 05/06/2022
Tahiri
Vintage 16:40 30/05/2022