Smartphone dhe fëmijët, si ndikon kjo në shëndetin e tyre! Lira Gjika na zbulon gjithçka!
Live From Tirana • 09:40 14/05/2022
E ftuar nëpërmjet një lidhjeje telefonike për “Live From Tirana” ka qenë mjekja pediatre Lira Gjika. Ajo ka diskutuar më shumë mbi si ndikon përdorimi i celularëve Smartphone tek fëmijët e vegjël. Ja çfarë thotë ajo… Stenaldo Mëhilli Sindi Mila Lira Gjika Danko Dj
Për të gjithë të apasionuarit pas teknologjisë, Brenton Bënja jep më shumë informacione!
Live From Tirana 09:07 19/05/2022
Andrra zbulon gjithçka lidhur me projektin e saj “Shën Gjergji”!
Live From Tirana 09:04 19/05/2022
Artur Havalja zbulon më shumë rreth komunitetit të sporteve urbane!
Live From Tirana 09:37 18/05/2022
Edessa zbulon si lindi ideja e remix-it të “Ma leht pa dhimbje”!
Live From Tirana 09:33 18/05/2022
“Eurovision Song Contest” parë nga sytë e Isli Islamit!
Live From Tirana 10:11 17/05/2022
Si i ka parë Mario Deda performancat në “Eurovision 2022”?!
Live From Tirana 10:10 17/05/2022
Kristina Mere, gazetarja që qëndron pas ‘reality show’ më të rëndësishme në Top Channel!
Live From Tirana 09:47 14/05/2022