Lifestyle

Sot Dita Ndërkombëtare e Bijve dhe Bijave!

Dita Ndërkombëtare e Bijve dhe Bijave festohet çdo vit më 11 gusht për të shënuar lidhjen e veçantë të një prindi dhe një fëmije. Kjo ditë sjell mundësinë perfekte për të gjithë prindërit që të vlerësojnë praninë e fëmijëve të tyre në këtë ditë të ëmbël.

Fëmijët janë burimi më i vlefshëm në botë dhe shpresa e tij më e mirë për të ardhmen, ndaj është e drejtë t’i festojmë ata! 11 gushti është dita e tyre.

Ju mund ta festoni këtë ditë të veçantë me një vizitë familjare në park, duke ndarë histori dhe fotografi, duke shijuar një darkë të veçantë ose thjesht duke u thënë fëmijëve tuaj se çfarë ata do të thonë për ju.

Dikush mund t’i çojë fëmijët për të parë një film. Gjithashtu ju mund të uleni rreth tryezës së darkës dhe të dëgjoni me të vërtetë atë që ata kanë për të thënë. Festimi i kësaj dite nisi në vitet 1940.

Ndërkohë ju sjellim disa nga personazhet publike në vendin tonë që gjithnjë shfrytëzojnë mundësinë për të kaluar kohë me vogëlushët e tyre dhe madje nuk humbin rastin që këto çaste të ëmbla dhe argëtuese t’i ndajnë me ne në rrjetet e tyre sociale.