SPAK në aksion, Diaspora gëzon – Një ngjarje dy të vërteta – 02/06/2024
Dy të vërtetat e një lajmi • 16:25 03/06/2024
Maji nisi më patriotik se kurrë me turin e diasporës së Kryeministrit Edi Rama. Një “sebep” për t’u mbledhur diku e për të bërë shqiponjën e për t’u larguar nga realiteti SPAK qe nuk po kursen askënd. Basha dhe Meta njëri në krevat e tjetri mbi paralele vijojnë të qetë aktivitetin e tyre. Këto dhe shumë të tjera në ngjarjet e muajit maj! Edi Hallaçi
Divorci Meta-Kryemadhi dhe politika mes çifteve … – Një ngjarje dy të vërteta – 30/06/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 20:46 01/07/2024
SPAK në aksion, Diaspora gëzon – Një ngjarje dy të vërteta – 02/06/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 16:25 03/06/2024
Ilir Meta kap ‘Prime”, Monika me “Zarf të Zi” – Një ngjarje dy të vërteta – 28/04/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 18:13 30/04/2024
Bashkia ‘e ndaluar’ e Himarës dhe zarfi i zi për Ramën – Një ngjarje dy të vërteta – 31/03/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 22:24 01/04/2024
Janar i ftohtë politik – Një ngjarje dy të vërteta – 04/02/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 19:50 05/02/2024
Dhjetori i furishëm dyerve të gjykatave, si u mbyll viti 2023?!
Dy të vërtetat e një lajmi 13:01 31/12/2023
“Krushqit’ afrikanë në Lezhë dhe “fshesa” e SPAK – Një ngjarje dy të vërteta – 26/11/2023
Dy të vërtetat e një lajmi 18:02 27/11/2023