SPAK-u i shpjeguar nga Spartak Ngjela!
Ndryshe • 16:33 22/09/2022
I ftuar në episodin e parë të “Ndryshe” ishte avokati Spartak Ngjela në një intervistë shumë të veçantë, ku avokati nuk ngurroi t’i përgjigjej asnjë pyetje, jo vetëm me sinqeritet, por edhe me nuanca ironike dhe kritikat e tij pikante. Spartak Ngjela Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Nga grushtat e gjimnazit tek simpatia për Xhemi Shehun. Hamit Valteri i rrëfen të gjitha!
Ndryshe 20:39 28/09/2022
Irini Qirjako do të performojë në kurorëzimin e Mbretit Charles?!
Ndryshe 20:36 28/09/2022
Ballkon i hapur apo i mbyllur, ja si është më mirë…
Ndryshe 20:33 28/09/2022
A doni punë?! Adi dhe Salsano gati t’ju ndihmojnë.
Ndryshe 20:24 28/09/2022
Halit Valteri në Ndryshe: “Meta ka 30 vjet që ha m*…”
Ndryshe 19:47 28/09/2022
Halit Valteri në Ndryshe nuk ‘i kursen’ akuzat për politikanët shqiptarë!
Ndryshe 17:29 28/09/2022
Nga modele në pornostare, Slimoneva Retushanga ka një mesazh të rëndësishëm për ju!
Ndryshe 23:04 22/09/2022