Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Music

‘Spotify’ i vendos vulën albumeve dhe këngëve më të mira të vitit 2021!

Të gjithë ne e kalojmë të paktën gjysmën e ditës sonë duke dëgjuar muzikë, qoftë në ambientet e punës, në shtëpi apo edhe në lokal. Por gjithmonë edhe muzika varet nga preferenca e gjithësecilit. Jo të gjithë ne kemi preferenca të njëjta, prandaj edhe zgjedhjet janë të ndryshme.

Duke qenë se edhe ne tani jemi në fund të vitit shumë prej çmimeve të rëndësishme janë ndarë ose janë shpallur të nominuarit në kategori të caktuara si për çmimet ‘Grammy’ apo edhe për ‘People’s Choice Awards’.

Por nuk mund që të anashkalohej një nga platformat më të mëdha të muzikës ‘Spotify’, ku ne nuk e kishim marë akoma klasifikimin e saj në lidhje me këngët dhe albumet më të dëgjuara nga të gjithë gjatë një viti të tërë.

Në foton më poshtë shikohet klasifikimi i albumeve më të mira ku janë të renditura:

Ndërsa në foton tjetër shikohet edhe klasifikimi i këngëve më të mira të vitit 2021: