Lancio Music

Spotify kryesohet nga këto 5 këngë për këtë javë!

Rrugëtimi 5-ditor i “Lancio” mbyllet këtë të premte me një tjetër episod dinamik, ku do të dëgjoni këngët të cilat qëndrojnë në krye të klasifikimeve kombëtare dhe ndërkombëtare. E teksa misioni i “Lancio” nuk është vetëm t’ju argëtojë me këngët tuaja të preferuara, por edhe t’ju njohë me klasifikimet kudo në botë të muzikës së mirë, ne do t’ju njohim me 5 këngët të cilat qëndrojnë në krye të Spotify për këtë javë.

Për ta konkretizuar gjithçka, ndiqni renditjen e mëposhtme nga vendi i pestë deri te ajo këngë që mban kurorën edhe për këtë javë në Spotify.

5.“Enemy” (with JID) – from the series Arcane League of Legends – Imagine Dragons, JID, Arcane, League of Legends

4.“STAY” (with Justin Bieber) – The Kid LAROI, Justin Bieber

3.“Heat Waves” – Glass Animals

2.“First Class” – Jack Harlow

1.”As It Was” – Harry Styles