Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
“Squid Game”, seriali që ka ‘çmendur’ gjithë njerëzit…
Sot Nuk Është e Hënë • 19:14 26/10/2021
Dukeqenëse Koloreto është gjithmonë 'në kërkim' të temave më të diskutuara, nuk mund të jepte mendimin e tij rreth serialit që po "çmend" gjithë njerëzit 'Squid Game'. Koloreto Cukali Dj Wizii
Zbuloni për çfarë flet “Lufta nuk ka fytyrë gruaje” nga Svetlana Alexiyevich!
Sot Nuk Është e Hënë 20:41 30/11/2021
Vepra muzeale e Shqipërisë që kryeministri e çoi për qokë…
Sot Nuk Është e Hënë 20:02 30/11/2021
Sfida e TikTok që të bën të famshëm nëse të bien të fikët në kohë reale…
Sot Nuk Është e Hënë 20:01 30/11/2021
“Shqipëria jo për t’i kënduar po për t’i qarë hallin…”
Sot Nuk Është e Hënë 19:59 30/11/2021
“Çfarë janë disa vite për doktorin dhe ambiciet e tij…”
Sot Nuk Është e Hënë 19:56 30/11/2021
Ora e seksit, çfarë nënkupton termi ‘incel’?!
Sot Nuk Është e Hënë 19:43 30/11/2021
Ja çfarë duhet të dini për ‘covid party’!
Sot Nuk Është e Hënë 19:22 30/11/2021